Kling communicatie
info@klingcommunicatie.nl
T 06 547 857 16

Keyserswey 51
2201 CX
Noordwijk


Communicatie

Communicatiepartner Van der Meer makelaars & taxateurs

Ook de makelaardij gaat met de tijd mee. Van der Meer makelaars & taxateurs werkt in de Duin en- Bollenstreek met drie vestigingen. Kling Communicatie helpt de enthousiaste groep makelaars met diverse communicatietrajecten. Kling Communicatie neemt een groot deel van de communicatie werkzaamheden uit handen. Op die manier kunnen de makelaars zich focussen op de kopers en de verkopers en wij zorgen ondertussen wel voor een goede nieuwsbrief, een website die up-to-date is en het starten van een regionale PR-campagne als bijvoorbeeld elk huis wordt voorzien van een QR-code.
Opdrachtgever:
Opdracht:
Van der Meer makelaars & taxateurs
Diverse externe communicatiewerkzaamheden

Communicatiepartner Van der Poel Vastgoed BV.

Van der Poel Vastgoed BV is een onderscheidende speler in de vastgoedmarkt. De kleine organisatie werkt vooral met passie aan projecten grotendeels gericht op de starters in Nederland. Kling Communicatie neemt alle communicatievraagstukken uit handen van de directie. Zo kan de organisatie zich vooral focussen op waar zij goed in zijn, huizen bouwen!
Opdrachtgever:
Opdracht:
Van der Poel Vastgoed BV.
Diverse externe communicatiewerkzaamheden

Communicatiepartner Sportraad Noordwijk

De Noordwijkse Sportraad organiseert jaarlijks de Noordwijkse Sportverkiezingen. Kling Communicatie ondersteunt de organisatie op diverse vlakken. Bij het samenstellen van het entertainment programma tot de (eind)redactie van de presentatiegids. En het allerleukste! Uiteindelijk mag de eigenaar van Kling Communicatie, Joost Kling, het sportfeest ook nog eens presenteren.
Opdrachtgever:
Opdracht:
Sportraad Noordwijk
Organisatie Noordwijkse Sportverkiezingen

Communicatiepartner Triathlon Vereniging de Bollenstreek

Kling Communicatie is een all-round communicatiebureau. Public Relations & Marketing, Communicatie en Mediaproducties. Daar hoort natuurlijk een all-round sport bij. Dus het ondersteunen van Triathlon Vereniging de Bollenstreek is een logische stap. Iets gelezen over triathlon in de Duin- en Bollenstreek? Grote kans dat dit afkomstig is uit de koker van Kling Communicatie. Daarbij ondersteunen wij ook de organisaties van de Triathlon in Noordwijkerhout en de Beach Duathlon in Noordwijk.
Opdrachtgever:
Opdracht:
Triathlon Vereniging de Bollenstreek
Ondersteuning PR beleid