Kling communicatie
info@klingcommunicatie.nl
T 06 547 857 16

Keyserswey 51
2201 CX
Noordwijk


Gratis stroopwafels voor Noordwijkers
Geplaatst op: 12-12-2011
Wereldveroveraar Joost Kling bakt dit weekeinde voor Noordwijkers gratis stroopwafels. De Noordwijkse eigenaar van het Amerikaanse stroopwafelmerk EatDutchWaffles.com wil daarmee de Noordwijkers bedanken. Noordwijk stemde dit najaar massaal op de website wereldveroveraars.nl op Kling. Hiermee veroverde hij een plaats tussen tien ondernemers die een jaar lang door het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio en de KLM gevolgd worden.
De Kerstmarkt Anno 1850 aanstaande zaterdag en zondag in de Kerkstraat ziet Joost Kling als de perfecte aanleiding om iets terug te doen voor de Noordwijkse stemmen. “Het leek mij een ludiek idee om voor Noordwijkers stroopwafels te gaan bakken. Ik sta met een kraam aan het begin van de Kerkstraat tegenover de SNS Bank. Iedereen mag langs komen om eens Amerikaans getinte stroopwafel te proeven.”  

De stroopwafels en het deeg komen niet uit Amerika overgevlogen, maar zijn volgens de eigenaar van het Amerikaanse stroopwafelmerk Eatdutchwaffles.com wel geheel volgens het Amerikaanse recept. “De wafels die ik dit weekeinde in Noordwijk ga bakken, komen het dichts in de buurt van de wafel die wij ook in Amerika verkopen.”

De SNS Bank Noordwijk helpt Kling bij zijn actie. “Zij willen graag een leuke traditionele kraam voor hun winkel tijdens de Kerstmarkt. Het personeel is enthousiast en helpt ook met de actie. Omdat ik wel een klein beetje zicht wil houden op iedereen die een wafel komt ophalen, vragen wij aan iedereen om bij de SNS Bank even een bonnetje te halen.”

Een ware run op de gratis wafels verwacht Kling niet. “Maar wij zijn voorbereid om meer dan 1.000 wafels te bakken op zaterdag en zondag.” Wie thuis ook nog even wil genieten van een lekkere stroopwafel, kan dit weekeinde bij de kraam ook gewoon pakjes met verse EatDutchWaffles stroopwafels kopen.

Op de website www.wereldveroveraars.nl verschijnen wekelijks diverse updates en verhalen over de belevenissen van Kling en zijn bedrijf EatDutchWaffles.com in Amerika.
« Terug