Kling communicatie
info@klingcommunicatie.nl
T 06 547 857 16

Keyserswey 51
2201 CX
Noordwijk


K51 CommunicatieTeam
Geplaatst op: 01-08-2011
Kling Communicatie wil zich de komende jaren samen met een team van communicatieprofessionals verder ontwikkelen. Daarom starten wij per 1 oktober K51 CommunicatieTeam. Samen met een groep enthousiaste en hard werkende zelfstandige communicatieprofessionals gaan wij samen onder één dak verder.
K51 CommunicatieTeam is een team met creatieve ondernemers werkzaam binnen de communicatiebranche. En wij hebben nog plaats voor enkele enthousiastelingen. Wil jij zelfstandig ondernemen, maar toch de voordelen van een creatief team om je heen benutten? Ben jij die communicatieprofessional op zoek naar een originele, betaalbare, maar vooral creatieve werkplek? Dan zoeken wij jou!

De kracht van een team en individualiteit
Als lid van K51 CommunicatieTeam runt iedereen zijn of haar eigen onderneming en werkt iedereen voor eigen opdrachtgevers. In ons uitdagende communicatievak kom je vaak disciplines tegen die misschien niet altijd tot jouw expertise behoren. Wij maken met diverse communicatieprofessionals onder één dak gebruik van elkaars talenten. Daarmee bieden wij onze opdrachtgevers nog meer kwaliteit en gemak. De ideale communicatie-combinatie voor jou en je opdrachtgever.

Kijk hier voor meer informatie.
« Terug