Kling communicatie
info@klingcommunicatie.nl
T 06 547 857 16

Keyserswey 51
2201 CX
Noordwijk


Blog Bloggen......Dat is pas ouderwets! Maar ja, wij willen ook wel eens in meer dan 140 karakters een onderwerp uitleggen. Onze expertise en gedachtes open en bloot op internet gooien of gewoon iets van onze dagelijkse werkzaamheden delen. geplaatst op: 12-12-2011

Gratis stroopwafels voor Noordwijkers

Wereldveroveraar Joost Kling bakt dit weekeinde voor Noordwijkers gratis stroopwafels. De Noordwijkse eigenaar van het Amerikaanse stroopwafelmerk EatDutchWaffles.com wil daarmee de Noordwijkers bedanken. Noordwijk stemde dit najaar massaal op de website wereldveroveraars.nl op Kling. Hiermee veroverde hij een plaats tussen tien ondernemers die een jaar lang door het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio en de KLM gevolgd worden. Lees meer »
geplaatst op: 17-11-2011

Linda..ik kan tien lokale websites noemen!

Gistermiddag draaide mijn gedachte weer eens door. Ik kwam terug van een gesprek met een advertentieverkoper (sorry...tegenwoordig communicatie adviseur) van een uitgeverij die Noordwijk bediend. Het onderwerp laat zich vooraf raden. De ongekende advertentiemogelijkheden die de lokale media bieden. Lees meer »
geplaatst op: 11-10-2011

Joost Kling als wereldveroveraar

Onze eigenaar is met zijn bedrijf Eatdutchwaffles.com uitgeroepen tot wereldveroveraar. BNR Nieuwsradio, het Financieele Dagblad en de KLM volgen een jaar lang tien ondernemers die met succes in het buitenland ondernemen. Naast eigenaar van KLING Communicatie, reist Joost regelmatig naar Amerika om zijn jongensdroom Eatdutchwaffles.com waar te maken. Een eigen stroopwafelmerk in Amerika. Benieuwd hoe een dag in het Amerikaanse leven van Joost eruit ziet? Kijk dan naar deze video. Lees meer »
geplaatst op: 02-08-2011

Real Time PR - het succes van de Strandpendel

Namens de gemeente Noordwijk en Noordwijk Marketing werken wij sinds het voorjaar aan een PR & Marketingplan voor de Noordwijkse Strandpendel. Een gratis parkeer- en shuttleservice die strandliefhebbers net buiten het centrum van Noordwijk oppikt en daarna op de boulevard afzet. De plannen waren gemaakt, advertenties ingekocht, persberichten stonden klaar. Alleen nog even wachten op dat heerlijke zomerweer. Lees meer »
geplaatst op: 01-08-2011

K51 CommunicatieTeam

Kling Communicatie wil zich de komende jaren samen met een team van communicatieprofessionals verder ontwikkelen. Daarom starten wij per 1 oktober K51 CommunicatieTeam. Samen met een groep enthousiaste en hard werkende zelfstandige communicatieprofessionals gaan wij samen onder één dak verder. Lees meer »
geplaatst op: 30-07-2011

Het visitekaartje van Kling Communicatie

De huisstijl van Kling Communicatie staat. Een nieuw logo, nieuwe visitekaartjes, nieuwe website en heel veel nieuwe energie staan wij te trappelen om de komende periode weer aan mooie projecten te werken. Lees meer »